Sponsoren

 
 
 
 
Van Nieuwkerk Process Consultancy www.vnpc.nl
Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten www.gvk-advocaten.nl
Aarendonk ERA Makelaardij www.aarendonkmakelaardij
John Batenburg Kappers www.johnbatenburgkappers.nl
Kleine Jan Textiel Zie facebook
Kloostertuin www.brasseriedekloostertuin.nl
The Read Shop Express IJsselstein www.readshop.nl
ResultaatGroep www.resultaatgroep.nl
Peter Pardoel Timmerwerken www.peterpardoel.nl

 

 

Geachte Sponsor,

Hieronder willen wij ons in het kort graag aan U voorstellen.

Missie
De Schakel staat voor hoogwaardige theaterproducties voor een breed publiek in en rond IJsselstein.

Visie
Hoogwaardige theaterproducties opvoeren in IJsselstein voor haar bewoners en belangstellenden uit de omgeving van IJsselstein. Hierbij richten wij ons met name op volwassenen.
Wij voeren jaarlijks twee producties op, tenzij het een musical betreft. In dat geval beperken wij ons tot één productie.

Kernwaarden
Sinds 1946 staat theatergroep De Schakel garant voor hoogwaardige theaterproducties. Theatergroep De Schakel is een begrip in het culturele uitgaansleven van IJsselstein.
De kernwaarden van De Schakel zijn: kwaliteit, eenheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Kwaliteit
Wij leggen de lat hoog voor alle producties die worden opgevoerd. Wij eisen topprestaties van onze leden, zowel op als achter het toneel.
Onze producties vallen op door haar professionaliteit, zowel qua spel als uitstraling. De producties van De Schakel zijn onderscheidend en trekken hiermee een trouw en breed publiek; gemiddeld meer dan 250 bezoekers per toneelvoorstelling en meer dan 325 bezoekers bij een musical! De voorstellingen vinden plaats in het Fulcotheater van IJsselstein. Dit theater past bij de kwaliteit die wij bieden.

Eenheid
De vereniging kent een groot aantal vaste en trouwe acteurs, decorbouwers en mensen die zich bezig houden met kleding en rekwisieten.
Er zijn ook jonge mensen aan de vereniging verbonden. De continuïteit van de vereniging is hiermee gewaarborgd.
Het motto is: genieten van de voorbereidingen en stralen tijdens de opvoeringen.
De leden zijn betrokken en gedreven. De invulling van commissies is geen enkel probleem. Mensen worden ingezet op kwaliteit en interesse. De verbondenheid is groot.

Maatschappelijke betrokkenheid
De Schakel zet zich graag in voor de bewoners in en rondom IJsselstein. Naast de theaterproducties verzorgen wij al jaren met veel plezier de intocht en andere activiteiten rondom dit feest in IJsselstein.
Naast de voorstellingen in de avond wil De Schakel ook een voorstelling gaan verzorgen op de zaterdag- of zondagmiddag voor onze oudste bewoners, omdat zij niet meer in staat zijn om ’s avonds het theater te bezoeken.
Wij krijgen van onze bezoekers terug dat onze voorstellingen ‘echt een avondje uit’ voor hun zijn. Dit laatste is ook de insteek van onze voorstellingen.

Wat doen wij zelf om extra inkomsten te genereren?
1. Wij hebben ‘Vrienden van De Schakel’. Zij betalen € 10,00 per kalenderjaar en ontvangen hiervoor een gemaximeerde korting op kaarten voor onze voorstellingen.
2. Wij verzorgen de intocht van Sinterklaas in IJsselstein en de Pietendag voor de winkeliersvereniging Baronie in het centrum van IJsselstein.
3. Wij verzorgen bezoeken van Sinterklaas en Pieten aan bedrijven en belangstellende scholen in en rondom IJsselstein.

Waarvoor dient Uw sponsorbijdrage?
Om onze visie te kunnen en blijven waarmaken is het van zeer groot belang dat wij onze bestaande huisvesting kunnen blijven behouden.
In een tijd dat de overheid en de Gemeente zich steeds meer terugtrekken in de financiële ondersteuning van verenigingen zoals wij, gaan de huisvestingskosten steeds zwaarder drukken op de exploitatie van onze vereniging.
Daarom moeten wij ook steeds meer zoeken naar extra inkomsten om deze huisvestingskosten te kunnen blijven dekken.

Deze extra inkomsten proberen wij te ontplooien door extra en nieuwe activiteiten te gaan oppakken en door de IJsselsteinse Middenstand en het IJsselsteinse Bedrijfsleven aan ons te binden middels heldere en effectieve manieren van sponsoring die binnen onze mogelijkheden liggen.

Uw sponsorbijdrage zal ons helpen om ons unieke plekje binnen de IJsselsteinse samenleving te kunnen blijven invullen.

Alvast bedankt voor uw steun.

Bestuur Theatergroep De Schakel