null

’t Is hier fan-tas-tisch!

29 & 30 maart | 5 & 6 april 2019

Fulcotheater IJsselstein
Een comedy van
 Michael Pertwee & John Chapman
Regie Bob Koopman

Aanvang 20.30 uur | Entree € 17,95
Matineevoorstelling op 6 april om 13.30 uur

Eerstvolgende uitvoeringen

Koop kaarten »

Het stuk

Een vakantievilla in het zonovergoten zuiden van Portugal. Ideaal voor een fantastisch weekje zon, zee en strand. Wie wil dat nu niet?
Eva en Lex in ieder geval wel. Zij strijken dan ook vol enthousiasme neer in hun tijdelijke onderkomen. Toch blijkt niet alles even zonnig als het timesharingsbureau hen had voorgespiegeld. De plaatselijke hostess is nu niet direct het licht in de duisternis, personeel is nog in geen velden of wegen te bekennen en als dan ook nog eens een tweede stel arriveert dat claimt de villa in dezelfde week te hebben geboekt… wordt alles toch wat minder “fan-tas-tisch!” Maar dat is dan wél het fantastische begin van een heerlijke zonovergoten comedy.

’t Is hier fan-tas-tisch! is een comedy van de hand van Michael Pertwee en John Chapman. Vooral deze laatste heeft zijn sporen in het lichte genre verdiend. In Engeland behoorde hij dan ook tot de top van de comedy-schrijvers. Een aantal van zijn stukken waren in het theater zó succesvol dat zij eveneens met groot succes zijn verfilmd. Met ’t Is hier fan-tas-tisch! voegde Chapman, samen met Pertwee, weer een zoveelste succes aan zijn omvangrijke lijst van comedy’s toe. Niet zo verwonderlijk: ’t Is hier fan-tas-tisch! heeft alle ingrediënten in zich voor een fan-tas-tisch theateravondje!